Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:
- 100 g unt
- 3 oua
- 200 zahar
- 200 g iaurt natural danone
- 300 g faina
- 1 plic praf de copt
- 2 plicuri vanilie
- 250 g caise curatate de samburi si taiate bucati
Mod de preparare prajitura cu caise:
Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor pt 25-30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Aceasta reteta a fost oferita de blogul dulcesarat.blogspot.ro
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili