21 Iulie 2013 publicat în Retete culinare 14 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Ciorba de agrise - o reteta rapida, aromata si usor de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de agrise:

  • 200 grame agrise
  • 3 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 30-40 grame orez
  • 1 galbenus de ou
  • 100 ml smantana
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 l apa

Mod de preparare ciorba de agrise:

Carnea se pune la fiert in 2 l apa rece, dupa ce incepe sa fiarba se aduna spuma, se adauga ceapa taiata marunt si fierbem cam 30 minute. Se adauga morcovii si patrunjelul razuite pe razatoarea cu gauri mari. Tot acum se pune orezul curatat, spalat si scurs de apa, agrisele curatate de codite si spalate. Se fierbe ciorba alte 30 minute si se completeaza cu apa daca scade. Cand ciorba este prea deasa sau prea acra, se mai adauga putina apa si 1 lingurita de zahar. Se potriveste gustul de sare, se mai clocoteste ciorba 1 minut si se stinge focul. Se drege ciorba cu galbenusul de ou si smantana. Patrunjelul tocat marunt se presara peste ciorba din oala. Aceasta ciorba este tare gustoasa cu carne afumata, insa atunci prepararea ei dureaza mai mult, pana fierbe afumatura.

O reteta recomandata de blogul dulcesarat.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri