Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru frigarui dulci si picante de porc:
- carne de porc -(eu am folosit ceafa de porc) - aproximativ jumatate de kilogram, dar voi folositi gramajele in functie de cati meseni sunteti
- 1 ananas mic
- 1 ardei gras rosu
- chilli uscat, proaspat rasnit
- sare, boia, piper, putin ulei
Mod de preparare frigarui dulci si picante de porc:
Am taiat carnea de porc cubulete si am amestecat-o cu sare, boia, piper si ulei. Am lasat sa se marineze cateva ore la rece. Apoi am asamblat frigaruile, punand alternativ carne de porc, ananas si ardei. Am rasnit peste chilli proaspat si am lasat pe gratar pana s-a patruns carnea. Noi am servit cu orez cu mazare.
Pentru a citi si alte retete gustoase vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară