Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru frigarui dulci si picante de porc:
- carne de porc -(eu am folosit ceafa de porc) - aproximativ jumatate de kilogram, dar voi folositi gramajele in functie de cati meseni sunteti
- 1 ananas mic
- 1 ardei gras rosu
- chilli uscat, proaspat rasnit
- sare, boia, piper, putin ulei
Mod de preparare frigarui dulci si picante de porc:
Am taiat carnea de porc cubulete si am amestecat-o cu sare, boia, piper si ulei. Am lasat sa se marineze cateva ore la rece. Apoi am asamblat frigaruile, punand alternativ carne de porc, ananas si ardei. Am rasnit peste chilli proaspat si am lasat pe gratar pana s-a patruns carnea. Noi am servit cu orez cu mazare.
Pentru a citi si alte retete gustoase vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”