Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru budinca cu branza si cascaval:
- 1 cana cascaval ras
- 1 cana branza rasa
- 100 ml smantana
- 4 oua
- 1 cana faina
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- 1 lingura pesmet
Cum se face budinca cu branza si cascaval:
Intr-un bol se pun branza, cascavalul, smantana si ouale. Se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se poate adauga si marar sau patrunjel tocat marunt. Compozitia de budinca se toarna intr-un vas termorezistent, uns inainte cu ulei si tapetat cu pesmet. Diametru vas: 20 cm. Budinca cu branza si cascaval se coace timp de 15-20 minute, in cuptorul incins la 180 de grade, pana cand creste si se rumeneste frumos la suprafata.
O alta alegere rapida si super delicioasa, care merita incercata, este si sufleul de smantana cu vanilie, o varianta dulce a budincii cu branza.
O reteta propusa de blogul truedelights.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor