Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru budinca cu branza si cascaval:
- 1 cana cascaval ras
- 1 cana branza rasa
- 100 ml smantana
- 4 oua
- 1 cana faina
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- 1 lingura pesmet
Cum se face budinca cu branza si cascaval:
Intr-un bol se pun branza, cascavalul, smantana si ouale. Se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se poate adauga si marar sau patrunjel tocat marunt. Compozitia de budinca se toarna intr-un vas termorezistent, uns inainte cu ulei si tapetat cu pesmet. Diametru vas: 20 cm. Budinca cu branza si cascaval se coace timp de 15-20 minute, in cuptorul incins la 180 de grade, pana cand creste si se rumeneste frumos la suprafata.
O alta alegere rapida si super delicioasa, care merita incercata, este si sufleul de smantana cu vanilie, o varianta dulce a budincii cu branza.
O reteta propusa de blogul truedelights.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară