21 Iunie 2013 publicat în Retete culinare 2 share-uri

Budinca cu branza si cascaval este o alegere pentru un pranz rapid sau un pachet delicios pentru serviciu. Se poate servi calda sau rece, alaturi de legume proaspete de sezon.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru budinca cu branza si cascaval:

  • 1 cana cascaval ras
  • 1 cana branza rasa
  • 100 ml smantana
  • 4 oua
  • 1 cana faina
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet

Cum se face budinca cu branza si cascaval:

Intr-un bol se pun branza, cascavalul, smantana si ouale. Se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se poate adauga si marar sau patrunjel tocat marunt. Compozitia de budinca se toarna intr-un vas termorezistent, uns inainte cu ulei si tapetat cu pesmet. Diametru vas: 20 cm. Budinca cu branza si cascaval se coace timp de 15-20 minute, in cuptorul incins la 180 de grade, pana cand creste si se rumeneste frumos la suprafata.

O alta alegere rapida si super delicioasa, care merita incercata, este si sufleul de smantana cu vanilie, o varianta dulce a budincii cu branza.

O reteta propusa de blogul truedelights.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri