Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru budinca cu branza si cascaval:
- 1 cana cascaval ras
- 1 cana branza rasa
- 100 ml smantana
- 4 oua
- 1 cana faina
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- 1 lingura pesmet
Cum se face budinca cu branza si cascaval:
Intr-un bol se pun branza, cascavalul, smantana si ouale. Se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se poate adauga si marar sau patrunjel tocat marunt. Compozitia de budinca se toarna intr-un vas termorezistent, uns inainte cu ulei si tapetat cu pesmet. Diametru vas: 20 cm. Budinca cu branza si cascaval se coace timp de 15-20 minute, in cuptorul incins la 180 de grade, pana cand creste si se rumeneste frumos la suprafata.
O alta alegere rapida si super delicioasa, care merita incercata, este si sufleul de smantana cu vanilie, o varianta dulce a budincii cu branza.
O reteta propusa de blogul truedelights.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?