Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru budinca cu branza si cascaval:
- 1 cana cascaval ras
- 1 cana branza rasa
- 100 ml smantana
- 4 oua
- 1 cana faina
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- 1 lingura pesmet
Cum se face budinca cu branza si cascaval:
Intr-un bol se pun branza, cascavalul, smantana si ouale. Se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se poate adauga si marar sau patrunjel tocat marunt. Compozitia de budinca se toarna intr-un vas termorezistent, uns inainte cu ulei si tapetat cu pesmet. Diametru vas: 20 cm. Budinca cu branza si cascaval se coace timp de 15-20 minute, in cuptorul incins la 180 de grade, pana cand creste si se rumeneste frumos la suprafata.
O alta alegere rapida si super delicioasa, care merita incercata, este si sufleul de smantana cu vanilie, o varianta dulce a budincii cu branza.
O reteta propusa de blogul truedelights.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.