20 Iunie 2013 publicat în Retete culinare 1 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O alternativa si rapida la frigurile de pui sau de porc: frigarui cu ciuperci, chorizo si unt.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru frigarui cu ciuperci, chorizo si unt:

  • ciupercute
  • chorizo
  • ardei gras rosu
  • (optional - parmezan)
  • un pachet de unt
  • 1 fir de usturoi verde, cu capatana mai dezvoltata

Mod de preparare frigarui cu ciuperci, chorizo si unt cu usturoi verde:

Am inceput cu untul. Untul usor incalzit (nu topit, dar cat mai moale) l-am dat in robotul de bucatarie cu usturoiul, pana s-a format o pasta cat mai omogena. Am pus amestecul intr-un recipient de sticla si l-am bagat la frigider, sa se raceasca repede.
Apoi am pregatit frigaruile insirand pe rand ciupercutele cu ardeiul si chorizo. Cum mi-au ramas cateva ciupercute mai mari, le-am umplut cu chorizo taiat cubulete si am presarat putin parmezan.
Chorizo pe care l-am avut eu era extra-iute, asa ca nu am abuzat de el. Daca voi folositi unul mai putin iute, puteti adauga mai mult decat vedeti la mine in poze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune sfaturi pentru a organiza primul tău cocktail party Răsfăț culinar de Ziua Îndrăgostiților: 23 de idei creative de mâncare festivă cu un aspect irezistibil Sos tzatziki - Rețeta autentică grecească și variante delicioase ale unuia dintre cele mai fresh și îndrăgite sosuri din lume

Am pus frigaruile pe placa de fonta a gratarului,am acoperit cu o temperatura de aproximativ 150 grade si le-am lasat acolo cam 20-30 de minute.

Le-am servit cu untul aromat cu usturoi si a fost un pranz absolut delicios. Uneori cred ca cele mai bune mese sunt cele improvizate in graba.

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri