Este o mancare relativ usoara, light si destul de sanatoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru curcan cu spanac si orez:

Iata ca am mai gasit o reteta interesanta si usor de facut, care se mai poate face si intr-un stil mai dietetic decat acesta pe care il propun eu, in sensul ca pieptul de curcan se poate fierbe, iar spanacul se poate face fara smantana, dar nu va avea acelasi gust.
Am folosit partea de dedesubt a pieptului de curcan, cea frageda, care am taiat-o in fasii si le-am pus in tigaie cu un strop de ulei. Le-am condimentat cu sare, piper si 2-3 lingurite de boia dulce pentru culoare si aroma.
Spanac, am folosit congelat, nu este precum cel proaspat, dar este o varianta mai comoda si aproape la fel de nutritiva.
L-am pus intr-o tigaie antiaderenta, se pune asa congelat, iar intr-un minut se transforma intr-o pasta, iar atunci adaugam orez fiert, asezonam cu sare si piper si un strop bun de smantana lichida, iar dupa 2-3 minute de bolborosit punem si 1-2 catei de usturoi pisati, dupa gust.
Dupa gust, se poate rade si putin parmezan pe deasupra.

curcan cu spanac

O reteta propusa de blogul foodquicklygood.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Curcan cu spanac si orez.