Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciulama de pui cu ciuperci:
- 1 ceapa mare
- 2 conserve de ciuperci
- 2 morcovi
- 1 ardei rosu
- pulpe de pui dezosate sau piept de pui
- patrunjel
- sare, piper
- putin ulei
Mod de preparare ciulama de pui cu ciuperci:
Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug putina apa si las "la calit in apa", o metoda mai sanatoasa care va ajuta sa eliminati senzatia de prajeala grea.
Apoi adaugati treptat ardeiul, morcovii dati pe razatoare si carnea taiata cubulete. Lasati la calit putin pana se albeste carnea si morcovii lasa culoare, dupa care mai adaugati putina apa, cam cat sa ajungeti la nivelul carnii. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic.
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...

Potriviti la gust cu sare, piper si patrunjel inainte de servire.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Cum te pregătești pentru tranziția către primăvară în materie de...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră