Ciulama de pui cu ciuperci

12:05, 18 Mai 2013 publicat în Retete culinare21 share-uri

Aceasta mancare mi se pare una dintre metodele cele mai rapide si de gustoase de a "scapa" de grija gatitului - nu numai ca ne place mult (ajuta si mamaliga :)), ca merge repede, dar este si incredibila de spornica.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciulama de pui cu ciuperci:

  • 1 ceapa mare
  • 2 conserve de ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • pulpe de pui dezosate sau piept de pui
  • patrunjel
  • sare, piper
  • putin ulei

Mod de preparare ciulama de pui cu ciuperci:

Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug putina apa si las "la calit in apa", o metoda mai sanatoasa care va ajuta sa eliminati senzatia de prajeala grea.
Apoi adaugati treptat ardeiul, morcovii dati pe razatoare si carnea taiata cubulete. Lasati la calit putin pana se albeste carnea si morcovii lasa culoare, dupa care mai adaugati putina apa, cam cat sa ajungeti la nivelul carnii. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic.

Citeste si:
Ce conține rucsacul complet pentru o drumeție în natură?
Ce conține rucsacul complet...

Potriviti la gust cu sare, piper si patrunjel inainte de servire.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Citeste si:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor
Sfaturi pentru un păr mai...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri