Aceasta mancare mi se pare una dintre metodele cele mai rapide si de gustoase de a "scapa" de grija gatitului - nu numai ca ne place mult (ajuta si mamaliga :)), ca merge repede, dar este si incredibila de spornica.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciulama de pui cu ciuperci:

  • 1 ceapa mare
  • 2 conserve de ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • pulpe de pui dezosate sau piept de pui
  • patrunjel
  • sare, piper
  • putin ulei

Mod de preparare ciulama de pui cu ciuperci:

Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug putina apa si las "la calit in apa", o metoda mai sanatoasa care va ajuta sa eliminati senzatia de prajeala grea.
Apoi adaugati treptat ardeiul, morcovii dati pe razatoare si carnea taiata cubulete. Lasati la calit putin pana se albeste carnea si morcovii lasa culoare, dupa care mai adaugati putina apa, cam cat sa ajungeti la nivelul carnii. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic.

Potriviti la gust cu sare, piper si patrunjel inainte de servire.

ciulama de pui cu ciuperci

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciulama de pui cu ciuperci.