Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocanita de pui:
- 4 pulpe
- 1 ceapa mare
- 1 ardei capia rosu – eu am folosit pasta de ardei
- 1 ardei gras galben
- 200 g rosii cherry – am folosit ultimul borcan de rosii puse peste iarna in camara
- patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare tocanita de pui:
Intr-o oala cu putin ulei am prajit-o bucatile de carne pe ambele parti, apoi le-am scos-o si le-am tinut-o la cald. In uleiul ramas se caleste ceapa si ardeii tocati marunt (sau pasta de ardei dupa caz). Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam din nou carnea prajita. Acoperim cu apa calda si lasam sa fiarba cu capacul pus la foc mic. Dupa vreo 20 minute am adaugat rosiile si am lasat sa fiarba in continuare pana cand sosul a mai scazut putin, iar carnea si legumele sunt gatite bine. Adaugam patrunjel verde tocat si oprim focul.
Punem in farfurii si mancam cu maaaaaare placere. Yum yum!
Cititi mai multe retete pe blogul: casutalaurei.blogspot.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?