Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru Pesto de Leurda:
- 70 g migdale
- 1 legatura mare de leurda
- zeama de la jumatate de lamaie
- 50 - 80 ml ulei de masline
- un praf de sare
Mod de preparare Pesto de Leurda:
Punem migdalele intr-un bol cu apa si le lasam sa se hidrateze cateva ore bune, preferabil de seara pana dimineata. Cand migdalele sunt gata, coaja aceea maronie se va desprinde foarte usor, asa ca nu va ia mult sa le curatati.
Cu ajutorul blenderului sau al piciorului vertical al mixerului vom prepara sosul, asa ca, in vasul pe care il folositi, puneti urmatoarele: uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, leurda tocata si migdalele curatate. Eu am pus mai intai migdalele si apoi leurda, dar n-a fost prea bine, ca a mers blenderul cam mult pana sa fie gata. Omogenizam bine compozitia si gata, petrecerea poate incepe! Merge la fix langa o friptura, sau simplu, pe o felie de paine proapata. Sa va mai zic ca e raw-vegan, sau culoarea de verde crud spune totul?
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...

O reteta propusa de blogul furnicuti.blogspot.ro
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei