21 Aprilie 2013 publicat în Retete culinare 26 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Reteta asta o recomand fie pentru un mic dejun dulce si satios, fie pentru o cina usoara si rapida. E de post. E gustoasa si crocanta.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru clatite din fulgi de ovaz:

  • 2 cani lapte vegetal
  • o cana fulgi de ovaz
  • o cana faina integrala de grau
  • 2 linguri ulei (plus pentru prajit)
  • o lingurita sare
  • daca vreti: o lingurita miere

Mod de preparare clatite din fulgi de ovaz:

Reteta e foarte simpla: se pun toate ingredientele in blender, se omogenizeaza intr-o pasta destul de grosuta, de consistenta smantanii usor lichide. Se incing o tigaie de teflon, turnati aluatul cu un polonic, aveti grija sa-l intindeti cat mai subtire, rotiti tigaia pentru asta (stiti voi cum si de ce, nu trebuie sa intru in amanunte) si se coc una cate una in foarte putin ulei. Le-am mancat cu diverse umpluturi: dulceata de afine, mar ras cu scortisoara, banana rasa cu scortisoara, pasta tahini cu miere - cat ne tine imaginatia gasim gramada de variante.

Cititi mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri