Publicat pe 19 Aprilie 2013 in Retete culinare
Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru lipii umplute cu carne de porc:
Mod de preparare lipii umplute cu carne de porc:
Carnea o spalam bine, o stergem si o asezonam cu sare, piper si cimbru. Apoi o taiem in felii groase si o punem la rumenit, in unt, la foc mediu, intr-o tigaie antiaderenta acoperita cu capac. Se intoarce din cand in cand pana este gata. O scoatem pe un tocator si o feliem subtire. Serviti-le calde, sunt deosebite, o sa vedeti ! O reteta oferita de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Peste ardeiul copt (eu am avut ardei copt si congelat de asta vara) am pus sare si un mujdei frecat din usturoi zdrobit cu sare si zeama de lamaie.
Legumele le-am spalat si le-am taiat in fasii, peste care am pus putina sare.
Cascavalul l-am taiat sub forma de betisoare lungi.
Repartizam aceste ingrediente pe lipii,le rulam si le fixam cu scobitori.
Lipiile umplute se pun intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu,la cuptor preincalzit pentru 10 minute.
Vizionare placuta
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Lipii umplute cu carne de porc.
Reduceri
Retete culinare similare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Retete culinare
-
Tratamente naturiste
-
Retete culinare
-
Tratamente naturiste
-
Retete culinare