Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana de peste:
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 3 rosii mari
- 1/2 kg cartofi
- 3 frunze de dafin
- 1 litru supa de legume
- sare, piper
- 700 gr file de peste
- patrunjel, marar
- ulei
Mod de preparare tocana de peste:
Intr-o tigaie incingeti putin ulei si caliti ceapa si usturoiul. Adaugati cartofii, rosiile si supa de legume, mai puneti si frunzele de dafin, sarea si piperul si lasati sa fiarba pana cartofii incep sa devina moi. Apoi adaugati si peste si mai lasati sa fiarba 15-20 de minute sau pana vedeti ca a fiert bine carnea.
Condimentati cu patrunjel si marar si serviti alaturi de o paine taraneasca proaspata!
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei