Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana de peste:
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 3 rosii mari
- 1/2 kg cartofi
- 3 frunze de dafin
- 1 litru supa de legume
- sare, piper
- 700 gr file de peste
- patrunjel, marar
- ulei
Mod de preparare tocana de peste:
Intr-o tigaie incingeti putin ulei si caliti ceapa si usturoiul. Adaugati cartofii, rosiile si supa de legume, mai puneti si frunzele de dafin, sarea si piperul si lasati sa fiarba pana cartofii incep sa devina moi. Apoi adaugati si peste si mai lasati sa fiarba 15-20 de minute sau pana vedeti ca a fiert bine carnea.
Condimentati cu patrunjel si marar si serviti alaturi de o paine taraneasca proaspata!
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!