Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tocana de peste:
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- 3 rosii mari
- 1/2 kg cartofi
- 3 frunze de dafin
- 1 litru supa de legume
- sare, piper
- 700 gr file de peste
- patrunjel, marar
- ulei
Mod de preparare tocana de peste:
Intr-o tigaie incingeti putin ulei si caliti ceapa si usturoiul. Adaugati cartofii, rosiile si supa de legume, mai puneti si frunzele de dafin, sarea si piperul si lasati sa fiarba pana cartofii incep sa devina moi. Apoi adaugati si peste si mai lasati sa fiarba 15-20 de minute sau pana vedeti ca a fiert bine carnea.
Condimentati cu patrunjel si marar si serviti alaturi de o paine taraneasca proaspata!
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!