Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciocanele de pui cu zucchini si coriandru:
- 10-12 ciocanele de pui
- 500 g ciuperci
- 2 zucchini
- 2 ardei kapia
- 50 ml vin alb
- 1 lingurita rasa seminte de coriandru
- 1 legatura de patrunjel
- 50 ml ulei
- 1 cutie cu rosii cuburi
- 3-4 catei de usturoi,curatati
Mod de preparare ciocanele de pui cu zucchini si coriandru:
Curatam si spalam copanelele de pui. In ulei incins calim puiul frecat cu sare, piper si presarat cu boabele de coriandru care o sa-i dea o aroma exceptionala. Zdrobim cu lama cutitului cateii de usturoi si-i punem peste pui.
Dovleceii si ardeii se taie bastonase subtiri, ciupercile le feliem si le adaugam la mancare. Turnam vinul si lasam sa fiarba totul la foc mic, acoperit cu capac, pentru 10 minute.
Cand legumele sunt al dente punem rosiile si mai lasam 5-6 minute.
Servim preparatul cald, ornat cu patrunjel.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?