Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciuperci marinate:
- 300 g ciuperci champignon
- 5 linguri ulei de masline
- 1 ceapa rosie
- 5 linguri otet balsamic
- sare
- patrunjel, tarhon
Mod de preparare ciuperci marinate:
Ciupercile se spala si se lasa intregi. Se lasa sa se scurga bine de apa. Intr-o tigaie se incing 3 linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile, se presara cu putina sare si se lasa la calit timp de 5 minute.
Se adauga ceapa taiata pestisori si se continua calirea, la foc iute si amestecand contiuu sau scuturand tigaia.
Dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci si ceapa s-a inmuiat usor, setoarna otetul balsamic, pe marginea tigaii. Se lasa sa fiarba timp de inca 5 minute, pentru ca otetul sa se evapore. La final se mai adauga doua linguri ulei de masline, se amesteca bine si se opreste focul. Continutul tigaii se transfera pe farfuria de servire.
Ciupercile marinate se servesc calde sau reci, presarate cu tarhon sau patrunjel verde.
Alimente care ne înalță vibrația energetică: descoperă-le și tu

Aceasta reteta a fost propusa de blogul truedelights.ro
Herbalife Nutrition lansează primul Shake Gourmet în Europa & Africa

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?