27 Martie 2013 publicat în Retete culinare 10 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Este un aperitiv light, delicios si sanatos, la care revin cu placere ori de cate ori imi doresc un cocktail de vitamine si minerale pentru un bun inceput, asa ca de primavara.

Timp de preparare: 10 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 lingurita cu ulei de masline extra vigin
  • 1 varf de cutit de sare
  • cateva frunze de patrunjel tocat marunt
  • 1 varf de cutit de piper negru macinat
  • 2 rosii medii
  • 1 avocado mare
  • sucul de la o lamaie mica

Mod de preparare salata de avocado:

Legumele se spala cu apa rece. Avocado se cresteaza pe lungime, dupa care, miscand usor stanga-dreapta, se scot jumatatile si se inlatura samburele cu ajutorul unei linguri. Se stropeste imediat cu sucul de lamaie, pentru ca se oxideaza foarte usor in contact cu aerul.

Se taie avocado in bucati cat mai mici, se procedeaza asa si cu rosiile. Se amesteca legumele, se adauga ulei, sare, piper si putina verdeata tocata marunt. Se poate servi salata pe paine prajita, ca si bruschete.



Pofta buna!

Blogul Idei delicioase va prezinta si alte retete delicioase.


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri