Timp de preparare: 2 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pasta de fasole
- circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri cu bulion
- putin ulei
- 1-2 cepe
- apa
Mod de preparare pasta de fasole:
Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzeste 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.
Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase.
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor

Se serveste pe paine de casa.
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei