Timp de preparare: 2 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pasta de fasole
- circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri cu bulion
- putin ulei
- 1-2 cepe
- apa
Mod de preparare pasta de fasole:
Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzeste 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.
Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Se serveste pe paine de casa.
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili