27 Martie 2013 publicat în Retete culinare 1 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Un aperitiv foarte satios, ideal pentru zilele in care tineti post.

Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pasta de fasole

  • circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri cu bulion
  • putin ulei
  • 1-2 cepe
  • apa

Mod de preparare pasta de fasole:

Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzeste 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.

Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase.



Se serveste pe paine de casa.

Pofta buna!

O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Fasole bătută - Rețeta tradițională simplă, dar plină de savoare. Te lingi pe degete de bună ce este (și hrănitoare)! Rețetă tradițională de fasole cu ciolan afumat pentru masa de sărbătoare Zacuscă: Rețete ușoare și rapide pentru o toamnă plină de savoare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri