Timp de preparare: 2 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pasta de fasole
- circa jumatate de pachet de fasole cu bob mic
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri cu bulion
- putin ulei
- 1-2 cepe
- apa
Mod de preparare pasta de fasole:
Se spala fasolea, se fierbe. Dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se paseaza fasolea. Se incalzeste 1-2 linguri cu ulei intr-o tigaie. Se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste bine ceapa. se adauga putina ceapa in pasta de fasole, in acest timp se adauga bulionul peste ceapa, se amesteca, iar mixul se adauga pe deasupra pastei de fasole.
Ca sa fie si mai delicioasa, in pasta de fasole se pot adauga cativa catei de usturoi tocati marunt, iar in apa in care fierbe fasolea sa se adauge legume intregi, care mai apoi vor fi scoase.
Se serveste pe paine de casa.
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?