Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 salata verde creata mai mica
- 1 varf de cutit de sare fina
- 1 varf de cutit de piper negru macinat
- 50 de grame de branza de capra
- 1 fir de ceapa verde
- 2 lingurite cu ulei de masline extra virgin
- 1 lingurita cu otet balsamic
Mod de preparare salata greceasca:
Se spala salata creata, frunza cu frunza. Se taie partile mai tari. Se usuca cu un servet curat frunzele de salata, inainte de a fi puse in bol. Se rup cu mana sau, cine prefera, se taie fin cu un cutit ascutit, dupa care se adauga intr-un bol sau o farfurie adanca. Se spala ceapa, se taie "mustatile" sau radacinile si varfurile frunzelor. Se taie marunt si se adauga in bol. Se adauga uleiul, otetul, sarea si piperul. Se amesteca cu doua spatule. Se adauga la final branza taiata in cubulete.
Pofta buna!
Mai multe retete sanatoase gasiti pe blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?