Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui inabusit la ceaun cu saramura de rosii:
- carne de pui-2,5 kg
- ulei
- rosii conservate -800 gr
- piper-2 gr
- zahar-20 gr
- usturoi-50 gr
- ardei iute-1 buc
- sare
Mod de preparare pui inabusit la ceaun cu saramura de rosii:
Puiul curatat si portionat se pune la inabusit intr-un ceaun cu o ceasca de ulei.
Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou, iar in grasimea ramasa se adauga rosiile si se lasa sa fiarba 10 min. Peste ele se toarna, amestacandu-se bine, piperul, zaharul, ardeiul iute, usturoiul pisat. Dupa ce da un clocot, se adauga puiul. Se serveste cu mamaliguta, vin rosu sau tuica.
O reteta propusa de blogul poetagurmanda.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?