Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui inabusit la ceaun cu saramura de rosii:
- carne de pui-2,5 kg
- ulei
- rosii conservate -800 gr
- piper-2 gr
- zahar-20 gr
- usturoi-50 gr
- ardei iute-1 buc
- sare
Mod de preparare pui inabusit la ceaun cu saramura de rosii:
Puiul curatat si portionat se pune la inabusit intr-un ceaun cu o ceasca de ulei.
Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou, iar in grasimea ramasa se adauga rosiile si se lasa sa fiarba 10 min. Peste ele se toarna, amestacandu-se bine, piperul, zaharul, ardeiul iute, usturoiul pisat. Dupa ce da un clocot, se adauga puiul. Se serveste cu mamaliguta, vin rosu sau tuica.
O reteta propusa de blogul poetagurmanda.blogspot.ro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân