Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de somon:
- 1/2 praz (partea alba)
- 2 catei de usturoi
- 2 cartofi
- 1 telina mica
- 200 gr somon
- 2 linguri pasta tomate
- 400 ml apa
- 400 ml lapte
- 100 gr smantana
- sare, piper
- patrunjel verde
- ulei
Mod de preparare supa de somon:
Tocati ceapa, prazul si usturoiul si caliti-le putin in ulei. Adaugati apoi cartofii, telina, apa, pasta de tomate si lasati sa fiarba pentru aproximativ 20 de minute - pana se inmoaie cartofii.
Adaugati atunci laptele, smantana si somonul, lasand putin pe foc, cat sa mai dea usor in clocot.
Eu am folosit somon de la Ocean Fish, somonul care este in bucata intreaga, nu fasii, pentru a-l putea toca.
Condimentati dupa gust cu sare, piper si la final adaugati si patrunjel verde proaspat.
*aveti grija la sare pentru ca si somonul e usor sarat
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?