O supa fina, cu un gust deosebit.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa de somon:

  • 1/2 praz (partea alba)
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 1 telina mica
  • 200 gr somon
  • 2 linguri pasta tomate
  • 400 ml apa
  • 400 ml lapte
  • 100 gr smantana
  • sare, piper
  • patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare supa de somon:

Tocati ceapa, prazul si usturoiul si caliti-le putin in ulei. Adaugati apoi cartofii, telina, apa, pasta de tomate si lasati sa fiarba pentru aproximativ 20 de minute - pana se inmoaie cartofii.

Adaugati atunci laptele, smantana si somonul, lasand putin pe foc, cat sa mai dea usor in clocot.
Eu am folosit somon de la Ocean Fish, somonul care este in bucata intreaga, nu fasii, pentru a-l putea toca.

Condimentati dupa gust cu sare, piper si la final adaugati si patrunjel verde proaspat.
*aveti grija la sare pentru ca si somonul e usor sarat

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri