Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru negresa cu menta:
- 170 gr unt
- 150 gr ciocolata cu mininm 50% cacao
- 2 oua
- 200 gr zahar
- 1/2 lingurita esenta de menta
- 150 gr faina
- 1/2 lingurita praf de copt
Pentru sos
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

- 75 gr ciocolata
- 75 ml smantana lichida
- 1/2 lingurita extract de menta
Mod de preparare negresa cu menta:
Se topeste untul cu ciocolata in bain-marie.
Intre timp se bat ouale cu zaharul si apoi se adauga esenta de menta. Dupa ce ciocolata topita s-a racit putin, se incorporeaza si la final se adauga faina amestecata in prelabil cu praful de copt.
Amestecul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptorul incins pentru 30-35 de minute. Secretul unui brownie delicios este sa fie usor umed in interior si sa formeze o crusta fina deasupra.
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Scoateti prajitura din cuptor si pana se raceste pregatiti sosul de ciocolata. Tot in bain-marie topiti ciocolata cu frisca si condimentati cu extractul de menta.
Taiati prajitura in patratele sau in forma rotunda, acoperiti din belsug cu sos si presarati peste diverse fructe - eu am pus merisoare.
Pofta buna!
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.ro veti descoperi si alte retete delicioase.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?