Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare de pui picante cu salata de castraveti:
- aripioare de pui
- sare
- piper, boia
- castraveti
- ceapa verde
- sare, otet, ulei
Mod de preparare aripioare de pui picante cu salata de castraveti:
Se taie coaja castravetilor, ii feliem subtire, ii punem intr-un bol, ii saram si ii lasam putin sa lase apa. Adaugam apoi ulei, putin otet si ceapa verde, potrivim gustl cu sare, piper. In reteta orginara era si ardei iute feliat subtire, mie nu-mi place, asa ca n-am pus.
Se incinge cuptorul la 220grade C. Eu n-am folosit cuptorul, ci grilul de aragaz, ma indoiesc ca ieseau mai bine la cuptor.
Saram si piperam aripioarele. Daca folosim cuptorul, le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor timp de cca 20 de minute. Eu le-am pus pur si simplu pe gril.
Dupa douazeci de minute, le luam si le pudram cu boia (ungeti-le cu putin ulei daca nu se prinde) si se mai coc 10 minute sau pana sunt facute.
Cititi mai multe retete pe blogul: https://casutalaurei.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă