Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare de pui picante cu salata de castraveti:
- aripioare de pui
- sare
- piper, boia
- castraveti
- ceapa verde
- sare, otet, ulei
Mod de preparare aripioare de pui picante cu salata de castraveti:
Se taie coaja castravetilor, ii feliem subtire, ii punem intr-un bol, ii saram si ii lasam putin sa lase apa. Adaugam apoi ulei, putin otet si ceapa verde, potrivim gustl cu sare, piper. In reteta orginara era si ardei iute feliat subtire, mie nu-mi place, asa ca n-am pus.
Se incinge cuptorul la 220grade C. Eu n-am folosit cuptorul, ci grilul de aragaz, ma indoiesc ca ieseau mai bine la cuptor.
Saram si piperam aripioarele. Daca folosim cuptorul, le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor timp de cca 20 de minute. Eu le-am pus pur si simplu pe gril.
Dupa douazeci de minute, le luam si le pudram cu boia (ungeti-le cu putin ulei daca nu se prinde) si se mai coc 10 minute sau pana sunt facute.
Cititi mai multe retete pe blogul: https://casutalaurei.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară