Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de usturoi copt:
- 2 capatani de usturoi
- 3 cartofi medii
- sare, piper
- 2-3 linguri de smantana
- salvie
- aprox. 700 ml apa
- paine prajita
Mod de preparare supa-crema de usturoi copt:
Curatati usturoiul. Curatati si cartofii si ii taiati cubulete. Puneti usturoiul si cartofii intr-o oala in care puteti prepara supa, dar pe care puteti sa o si puneti la cuptor, turnati peste 1 cana cu apa (aprox. 200 ml), adaugati cateva frunzulite de salvie si dati la cuptor cam o ora, pana scade apa si cartofii devin aurii.
Scoateti oala de la cuptor, pasati cartofii si usturoiul si mai adaugati o jumatate de litru de apa, putina smantana si lasati sa mai dea o data in clocot pe aragaz.
Se serveste cu paine prajita.
Aceasta reteta a fost oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!