Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:
- aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
- 2 cepe mari
- 3 catei de usturoi
- 100 ml vin alb
- aprox 250 ml apa
- 2 crengute proaspete de rozmarin
- sare si piper
Mod de preparare friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:
Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa.
Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.
Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate.
L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.