Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:
- aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
- 2 cepe mari
- 3 catei de usturoi
- 100 ml vin alb
- aprox 250 ml apa
- 2 crengute proaspete de rozmarin
- sare si piper
Mod de preparare friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:
Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa.
Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.
Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate.
L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?