Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:
- aprox 500 gr ceafa de porc (dar puteti folosi orice fel de carne de porc)
- 2 cepe mari
- 3 catei de usturoi
- 100 ml vin alb
- aprox 250 ml apa
- 2 crengute proaspete de rozmarin
- sare si piper
Mod de preparare friptura inabusita de porc cu ceapa si rozmarin:
Am condimentat bucata de carne - am avut si noroc de carne de porc de casa.
Am tocat ceapa inele si am imprastiat-o intr-un vas de yena (care are si capac). Am pus carnea peste patul de ceapa, am adaugat usturoiul, rozmarinul si am turnat langa vinul si apa.
Am acoperit vasul si l-am dat la cuptor, la foc mic, cam o ora jumatate.
L-am servit cu pireu pentru a putea incorpora tot sosul delicios din vas!
Pofta buna!
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor