Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru chiftelute la cuptor:
- 500 gr carne tocata
- 2 cartofi
- 2-3 morcovi
- o ceapa mica
- 4-5 catei usturoi
- patrunjel verde
- o lingura pesmet
- sare si piper
- 1 ou
Mod de preparare chiftelute la cuptor:
Cartofii curatati si spalati ii dam prin razatoarea mica si ii stoarcem bine. Morcovii la fel ii dam prin razatoarea mica. Ceapa si usturoiul le tocam marunt. Punem toate peste carnea tocata, adaugam oul batut, pesmetul, sarea, piperul si patrunjelul tocat si le amestecam toate bine.
Formam apoi cu mana uda bilute de 3-4-5 cm si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 min.
Nu trebuie intoarse de pe o parte pe alta.
Le servim calde cu un sos dulce.
Sa aveti pofta!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!