Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba toscana de fasole boabe:
- 1/2 kg fasole alba boabe
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 3 catei usturoi
- sunca de porc (eu am folosit ceafa pentru un plus de grasime)
- 5 linguri pasta de tomate
- rozmarin
- oregano
- sare si piper
Mod de preparare ciorba toscana de fasole boabe:
Am pus de dimineata fasolea la fiert si am scurs-o de prima apa, lasand pentru ciorba doar a doua apa in care au fiert.
Intr-o tigaie am calit ceapa, usturoiul si morcovii pana s-au inmuiat.
Intre timp am tocat ceafa de porc si am daugat-o peste fasole. Am adaugat apoi si ceapa calita cu usturoiul si morcovii.
Am adaugat pasta de tomate, condimentele, am potrivit la gust, si l-am mai lasat sa fiarba 30-40 de minute.
Pentru mai multe retete vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân