Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba toscana de fasole boabe:
- 1/2 kg fasole alba boabe
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 3 catei usturoi
- sunca de porc (eu am folosit ceafa pentru un plus de grasime)
- 5 linguri pasta de tomate
- rozmarin
- oregano
- sare si piper
Mod de preparare ciorba toscana de fasole boabe:
Am pus de dimineata fasolea la fiert si am scurs-o de prima apa, lasand pentru ciorba doar a doua apa in care au fiert.
Intr-o tigaie am calit ceapa, usturoiul si morcovii pana s-au inmuiat.
Intre timp am tocat ceafa de porc si am daugat-o peste fasole. Am adaugat apoi si ceapa calita cu usturoiul si morcovii.
Am adaugat pasta de tomate, condimentele, am potrivit la gust, si l-am mai lasat sa fiarba 30-40 de minute.
Pentru mai multe retete vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară