Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba toscana de fasole boabe:
- 1/2 kg fasole alba boabe
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 3 catei usturoi
- sunca de porc (eu am folosit ceafa pentru un plus de grasime)
- 5 linguri pasta de tomate
- rozmarin
- oregano
- sare si piper
Mod de preparare ciorba toscana de fasole boabe:
Am pus de dimineata fasolea la fiert si am scurs-o de prima apa, lasand pentru ciorba doar a doua apa in care au fiert.
Intr-o tigaie am calit ceapa, usturoiul si morcovii pana s-au inmuiat.
Intre timp am tocat ceafa de porc si am daugat-o peste fasole. Am adaugat apoi si ceapa calita cu usturoiul si morcovii.
Am adaugat pasta de tomate, condimentele, am potrivit la gust, si l-am mai lasat sa fiarba 30-40 de minute.
Pentru mai multe retete vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?