Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba toscana de fasole boabe:
- 1/2 kg fasole alba boabe
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 3 catei usturoi
- sunca de porc (eu am folosit ceafa pentru un plus de grasime)
- 5 linguri pasta de tomate
- rozmarin
- oregano
- sare si piper
Mod de preparare ciorba toscana de fasole boabe:
Am pus de dimineata fasolea la fiert si am scurs-o de prima apa, lasand pentru ciorba doar a doua apa in care au fiert.
Intr-o tigaie am calit ceapa, usturoiul si morcovii pana s-au inmuiat.
Intre timp am tocat ceafa de porc si am daugat-o peste fasole. Am adaugat apoi si ceapa calita cu usturoiul si morcovii.
Am adaugat pasta de tomate, condimentele, am potrivit la gust, si l-am mai lasat sa fiarba 30-40 de minute.
Pentru mai multe retete vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri