Sunt delicioase si foarte usor de pregatit.

Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fursecuri cu rahat:

  • 1 pachet de unt
  • 1 cana cu miere (200 de grame de miere)
  • forme pentru fursecuri (se gasesc in comert)
  • 2 oua de gaina
  • 1 ceasca de lapte
  • coaja de la o lamaie,
  • 2 pliculete cu zahar vanilat
  • 300 grame de faina alba
  • 1 plic de praf de copt

Mod de preparare fursecuri cu rahat:

Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se adauga faina (in faina folosita se adauga praful de copt nestins). Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se face o coca, aluatul se lasa in frigider o jumatate de ora. Apoi se intinde aluatul, se taie in forme. Fursecurile se pot orna cu bucatele de rahat turcesc, nuci sau alune zdrobite.

Se presara faina intr-o tava termorezistenta, in acest timp se preincalzeste cuptorul, dupa care se pun fursecurile in tava, care vor sta in cuptorul cald, la foc moderat, o jumatate de ora.

fursecuri cu rahat

Pofta buna sa aveti!

Aceasta reteta a fost propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro

O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fursecuri cu rahat.