Timp de preparare: 60 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru fursecuri cu rahat:
- 1 pachet de unt
- 1 cana cu miere (200 de grame de miere)
- forme pentru fursecuri (se gasesc in comert)
- 2 oua de gaina
- 1 ceasca de lapte
- coaja de la o lamaie,
- 2 pliculete cu zahar vanilat
- 300 grame de faina alba
- 1 plic de praf de copt
Mod de preparare fursecuri cu rahat:
Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se adauga faina (in faina folosita se adauga praful de copt nestins). Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se face o coca, aluatul se lasa in frigider o jumatate de ora. Apoi se intinde aluatul, se taie in forme. Fursecurile se pot orna cu bucatele de rahat turcesc, nuci sau alune zdrobite.
Se presara faina intr-o tava termorezistenta, in acest timp se preincalzeste cuptorul, dupa care se pun fursecurile in tava, care vor sta in cuptorul cald, la foc moderat, o jumatate de ora.
Pofta buna sa aveti!
Aceasta reteta a fost propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?