Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de zarzavat cu afumatura:
- 300-400 g varza proaspata
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 ceapa mica
- 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f. mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea)
- 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata)
- 200 g carne porc proaspata (optional)
- 330 ml bulion (atata are sticla mea)
- 6 rosioare congelate (optional)
- patrunjel verde
- sare
- smantana (optional)
Mod de preparare ciorba de zarzavat cu afumatura:
Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.
Pentru a descoperi si alte retete vizitati blogul dulcesarat.blogspot.ro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân