Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de zarzavat cu afumatura:
- 300-400 g varza proaspata
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 ceapa mica
- 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f. mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea)
- 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata)
- 200 g carne porc proaspata (optional)
- 330 ml bulion (atata are sticla mea)
- 6 rosioare congelate (optional)
- patrunjel verde
- sare
- smantana (optional)
Mod de preparare ciorba de zarzavat cu afumatura:
Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.
Pentru a descoperi si alte retete vizitati blogul dulcesarat.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară