O ciorba excelenta pentru zilele de iarna.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de zarzavat cu afumatura:

  • 300-400 g varza proaspata
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f. mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea)
  • 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata)
  • 200 g carne porc proaspata (optional)
  • 330 ml bulion (atata are sticla mea)
  • 6 rosioare congelate (optional)
  • patrunjel verde
  • sare
  • smantana (optional)

Mod de preparare ciorba de zarzavat cu afumatura:

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.

ciorba de zarzavat cu afumatura

Pentru a descoperi si alte retete vizitati blogul dulcesarat.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de zarzavat cu afumatura.