Timp de preparare: 120 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc cu ciupercute si pere:
- 500 gr muschiulet de porc
- 2 pere
- 2 cepe rosii
- 1 ardei gras
- 300 gr ciupercute Champignon
- 50 ml ulei de masline
- 2 lingurite sare sau dupa gust
- tarhon uscat
- frunzulite de patrunjel proaspat
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare muschiulet de porc cu ciupercute si pere:
Muschiuletul l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.
Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.
Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.
Am lasat la cuptor cam 1 ora.
Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.
Am servit muschiuletul cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?