IN ACEST ARTICOL:
O reteta deosebita de friptura de porc la cuptor.

Timp de preparare: 120 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc cu ciupercute si pere:

  • 500 gr muschiulet de porc
  • 2 pere
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras
  • 300 gr ciupercute Champignon
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 lingurite sare sau dupa gust
  • tarhon uscat
  • frunzulite de patrunjel proaspat
  • piper
  • catei de usturoi

Mod de preparare muschiulet de porc cu ciupercute si pere:

Muschiuletul l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.

Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.

Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.

Am lasat la cuptor cam 1 ora.

Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.

Am servit muschiuletul cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.




O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri