Timp de preparare: 120 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc cu ciupercute si pere:
- 500 gr muschiulet de porc
- 2 pere
- 2 cepe rosii
- 1 ardei gras
- 300 gr ciupercute Champignon
- 50 ml ulei de masline
- 2 lingurite sare sau dupa gust
- tarhon uscat
- frunzulite de patrunjel proaspat
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare muschiulet de porc cu ciupercute si pere:
Muschiuletul l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.
Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.
Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.
Am lasat la cuptor cam 1 ora.
Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.
Am servit muschiuletul cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân