Incerc incet, incet sa elimin mancarea prajita, e greu al naibii dar cateodata reusesc. Snitelele la cuptor chiar daca sunt putin mai uscate sunt la fel de delicioase si mai ales sanatoase. Si daca va place crocantul sigur o sa apreciati si aceste snitele la cuptor.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru snitele de pui la cuptor:

  • 2 buc piept de pui dezosat adica pieptul de la doi pui (eu din fericire am avut de curte)
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare snitele de pui la cuptor:

Spalam si feliem pieptul de pui. Batem usor feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi saram si piperam fiecare felie.
Pregatim 3 farfurii: una cu ou batut amestecat cu laptele, una cu faina si una cu pesmet.
Dam fiecare bucata de carne pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.
Asezam snitelele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-35 minute. Dupa 15 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta si le mai lasam aprox 15 min.

Sugestie de servire:
- cartofi fierti cu paprika si ceapa rosie
- sos: 2 lingurite mustar cu 3 lingurite sos chili
Pofta mare!

O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri