Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui italienesc:
- un piept de pui
- 5 cartofi
- 200 gr cascaval
- sare, piper
- o rosie
- busuioc
- 50 gr unt
Mod de preparare piept de pui italienesc:
Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie pe din doua, se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui.
Cand e aproape gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie si el felii si se aseaza peste rosii.
Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.
Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti (natur) peste care presaram busuioc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)

Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023