Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru piept de pui italienesc:
- un piept de pui
- 5 cartofi
- 200 gr cascaval
- sare, piper
- o rosie
- busuioc
- 50 gr unt
Mod de preparare piept de pui italienesc:
Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie pe din doua, se asezoneaza cu sare, piper si busuioc.
Se topeste untul intr-o tigaita si se prajeste apoi pieptul de pui.
Cand e aproape gata, se aseaza cate 2 felii de rosii (sau una daca e rosia mare) pe fiecare bucata de piept si se presara din nou busuioc. Cascavalul se taie si el felii si se aseaza peste rosii.
Se mai lasa tigaia pe foc cu capac, pana se topeste cascavalul.
Pieptul de pui italian se serveste cu cartofii fierti (natur) peste care presaram busuioc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?