Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu bere:
- pulpe de pui (cate portii doriti)
- o lingurita de rozmarin
- sare
- piper
- o cana de bere (la 3 pulpe).
Mod de preparare pulpe de pui cu bere:
Pulpele de pui se condimenteaza dupa gust, se presara rozmarinul peste ele si apoi adaugam berea. Se dau la cuptor pentru 30-40 de minute.
Se servesc cu cartofi natur sau piure.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?