Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu bere:
- pulpe de pui (cate portii doriti)
- o lingurita de rozmarin
- sare
- piper
- o cana de bere (la 3 pulpe).
Mod de preparare pulpe de pui cu bere:
Pulpele de pui se condimenteaza dupa gust, se presara rozmarinul peste ele si apoi adaugam berea. Se dau la cuptor pentru 30-40 de minute.
Se servesc cu cartofi natur sau piure.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân