Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru orez cu lapte si sos de fructe:
- 1 cana de orez
- 4 cani de lapte
- 3 linguri de zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingura de unt
- 3 galbenusuri
- 2-3 maini de fructe de padure
- 1 lingurita miere
Mod de preparare orez cu lapte si sos de fructe:
Orezul se spala si se pune la fiert in laptele rece, impreuna cu esenta de vanilie si untul.
Se lasa la fiert, dar se amesteca sa nu se prinda de fund. Cand este aproape fiert se adauga zaharul si galbenusurile, se mai lasa pe foc pana se incheaga si apoi se ia de pe foc.
Se serveste alaturi de un sos de fructe de padure dat prin blender si amestecat cu miere.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse