De mult imi era pofta de o mamaliguta calda cu tochitura. Si duminica trecuta s-a transformat in pranzul nostru. Un praz rustic si gustos.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tochitura de porc cu mamaliga:

  • 500 gr spata de porc
  • 350 gr carnati afumati
  • 3-4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita cimbru

Mod de preparare tochitura de porc cu mamaliga:

Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Punem bucatile de carne la prajit in ulei si lasam pe foc 10-15 minute sa fiarba in sucul propriu. Adaugam carnatii taiati rondele si lasam in continuare pe foc pana se prajesc. Adaugam sarea si piperul apoi pasta de gogosari cu rosii si cimbrul. Mai lasam pe foc cateva minute sa se amestece bine aromele. Verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa.
Luam de pe foc si servim cald cu mamaliguta si cascaval ras.

tochitura de porc cu mamaliga

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tochitura de porc cu mamaliga.