Dificulate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de pui cu taitei:
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 2-3 cartofi
- 3 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 radacina de pastarnac
- 1 radacina de telina mica
- 150 - 200 g taitei de casa
- 5-8 boabe de piper
- aproximativ 1 lingurita sare - sau dupa gust
Mod de preparare supa de pui cu taitei:
Punem carnea la fiert in 2 - 2.5 litri de apa, impreuna cu piperul si sarea. Aducem la punctul de fierbere, la foc potrivit, cu capac, iar apoi spumam, pana cand nu mai apare spuma. Este momentul sa adaugam ceapa si cartofii intregi, iar celelalte legume taiate bucati mari.
Fierbem in continuare la foc potrivit pana cand sunt toate ingredientele patrunse, in jur de 35 - 45 de minute. Luam de pe foc si scoatem carnea, legumele si piperul cu ajutorul spumierei, punem inapoi pe foc si adaugam taiteii. Cand acestia sunt fierti, supa este gata si se serveste cu patrunjel proaspat tocat si putin piper macinat. Din legumele si carnea, tocate bucati potrivite, impreuna cu 2-3 castraveti murati, am pregatit o bunatate de salata, cu ulei de masline cu putin iaurt.
O reteta recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.