Dificultate: redusa
Ingrediente si mod de preparare galuste cu prune:
1 kg de cartofi se fierb in coaja si apoi se curata, se dau prin razatoarea mare si se pun intr-un castron incapator.
Se adauga 200 g faina, 4 lingurite de zahar (daca vi se pare putin, mai adaugati), 4 lingurite de ulei si 2 lingurite rase de sare.
Se face un aluat moale care se modeleaza in sfere mici. In mijlocul lor se pun prune, visine, caise - fara samburi si doar jumatati, daca sunt mari.
Intr-un vas se pune apa sa fiarba si apoi se da drumul la cate o galusca, usor, in apa care clocoteste. Sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata. Se scot din vas cu spumiera si se pun pe un platou.
Ceai și cafea pentru momente din viață

Se dau printr-un amestec de pesmet, zahar si scortisoara macinata, apoi se toarna deasupra lor un pachet de unt topit, sau margarină daca le faceti in post.
Se servesc calde, cand sunt foarte bune si aromate; reci isi mai pierd din aroma, dar sunt gustoase si reci.
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

O reteta recomandata de blogul caietul-cu-retete.blogspot.ro
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?