Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada de biscuiti cu crema de cocos:
Ingrediente pentru 2 foi :
- 500 g biscuiti pettit beurre
- 400 ml lapte
- 50 g cacao
- 2-3 linguri de zahar
Crema de cocos:
- 1 pachet de unt
- 100 g nuca de cocos razuita
- 200 g zahar pudra vanilat
Mod de preparare rulada de biscuiti cu crema de cocos:
Mod de preparare foi:
Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor