ghid pentru o viaţă împlinită

Rulada de biscuiti cu crema de cocos

Forfotind prin dulapurile din bucatarie am adunat niste pachetele cu ingrediente, toate incepute, pe care le-am pus cap la cap in desertul urmator. Aveam idee de acesta rulada de pe vremea cand mergeam cu colindul (Buna dimineata) si adunam biscuiti pe care mama ii transforma in salam de biscuiti sau rulada cu pricina.

Ghid complet pentru a face cadoul potrivit pentru fiecare ocazie și persoană

Treaba e că, într-adevăr, e foarte greu să ne hotărâm ce cadou să oferim cuiva. În ce buget... Vezi ofertele


Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Ingrediente pentru 2 foi :

  • 500 g biscuiti pettit beurre
  • 400 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 2-3 linguri de zahar

Crema de cocos:

  • 1 pachet de unt
  • 100 g nuca de cocos razuita
  • 200 g zahar pudra vanilat

Mod de preparare rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Mod de preparare foi:

Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.

Crema:

Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!

O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

rulada de biscuiti

O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Rulada de biscuiti cu crema de cocos.