Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada de biscuiti cu crema de cocos:
Ingrediente pentru 2 foi :
- 500 g biscuiti pettit beurre
- 400 ml lapte
- 50 g cacao
- 2-3 linguri de zahar
Crema de cocos:
- 1 pachet de unt
- 100 g nuca de cocos razuita
- 200 g zahar pudra vanilat
Mod de preparare rulada de biscuiti cu crema de cocos:
Mod de preparare foi:
Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana