Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rulada de biscuiti cu crema de cocos:
Ingrediente pentru 2 foi :
- 500 g biscuiti pettit beurre
- 400 ml lapte
- 50 g cacao
- 2-3 linguri de zahar
Crema de cocos:
- 1 pachet de unt
- 100 g nuca de cocos razuita
- 200 g zahar pudra vanilat
Mod de preparare rulada de biscuiti cu crema de cocos:
Mod de preparare foi:
Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!
O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?