Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui Shanghai:
- un piept de pui dezosat si fara piele
- 2 oua
- 3 linguri de sos de soia
- 1-2 lingurita zeama de lamaie
- 2 lingurite mustar
- faina
- marar verde
- sare
- piper macinat
- ulei pentru prajt
Mod de preparare pui Shanghai:
Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper.
Facem urmatorul amestec: batem bine ouale cu putina sare, adaugam sosul de soia, mustarul, zeama de lamaie si mararul taiat fin. Amestecam bine si potrivim de sare si piper. Adaugam in ploaie faina atat cat sa obtinem un amestec de consistenta unei smantani.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, dam bucatile de carne prin sosul de mai sus si prajim pana cand acestea prind o culoare aurie. Cand carnea este bine facuta o scoatem pe un un servet de hartie si lasam pana cand se scurge tot uleiul din ele.
L-am acompaniat cu un ketckup picant si drept garnitura cus-cus cu legume.
A iesit delicios de bun astfel incat la cateva zile am repetat experienta.
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul mmihalache.blogspot.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.