Sunt innebunita dupa fursecuri! Asta dupa mancarea chinezeasca, evident!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fursecuri cu ceai verde:

  • 150 g unt moale la temperatura camerei
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 75 g amidon
  • 120 g faina
  • 2 lingurite pudra ceai verde matcha
  • pudra de la 1 baton vanilie

Mod de preparare fursecuri cu ceai verde:

Intr-un castron am mixat bine untul pana a devenit o crema pufoasa. Am adaugat zaharul pudra si pudra de vanilie si am mixat din nou bine, dupa care am adaugat oul. Apoi a urmat pudra de ceai verde matcha.
Are un gust puternic de ceai verde, dar este agreabil, placut. Pudra de ceai matcha este foarte renumita in Japonia si este folosita la diferite preparate culinare, dar si la deserturi, creme, inghetate, etc.

Compozitia capata o culoare verde tare placuta. Am adaugat si faina amestecata cu amidonul. Compozitia rezultata am pus-o intr-un pos de cofetarie cu care am spritat pe o tava acoperita cu hartie de copt rozete verzi. M-am mai jucat un pic cu posh-ul si am facut si alte modele. Intr-un final m-am decis la inele.
Am dat biscuiteii la cuptorul incins la 170 grade C pentru 8-10 minute. Stati pe langa cuptor sa nu se arda biscuiteii! Aveti grija sa nu prinda pe laturi culoare maro caci ies tare uratei! Ii lasam sa se raceasca si ii putem servi.

fursecuri cu ceai verde

Aceasta reteta a fost ofertia de blogul

andreeachinesefood.blogspot.ro/

Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Fursecuri cu ceai verde matcha.