O varianta rapida si usoara de a gati vinetele. Am facut doar una pentru ca doar eu mananc legumele pane :)) asa ca pt mine a fost suficient..

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru vinete pane:

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 3-4 linguri lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare vinete pane:

Spalam si curatam vanata si o taiem felii subtiri.
Saram si piperam feliile de vinete si le lasam 5 minute.
Pregatim 3 farfurii: una cu faina, una cu pesmet si una cu ouale batute impreuna cu laptele.
Trecem fiecare felie de vanata pe rand prin faina, ou si pesmet si prajim in ulei incins pe ambele parti.
Scoatem pe un prosop de hartie.
Servim cu legume de sezon.

vinete pane

O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Vinete pane.