Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru vinete pane:
- 1 vanata
- 2 oua
- 3-4 linguri lapte
- faina
- pesmet
- sare si piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare vinete pane:
Spalam si curatam vanata si o taiem felii subtiri.
Saram si piperam feliile de vinete si le lasam 5 minute.
Pregatim 3 farfurii: una cu faina, una cu pesmet si una cu ouale batute impreuna cu laptele.
Trecem fiecare felie de vanata pe rand prin faina, ou si pesmet si prajim in ulei incins pe ambele parti.
Scoatem pe un prosop de hartie.
Servim cu legume de sezon.
O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana