Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru vinete pane:
- 1 vanata
- 2 oua
- 3-4 linguri lapte
- faina
- pesmet
- sare si piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare vinete pane:
Spalam si curatam vanata si o taiem felii subtiri.
Saram si piperam feliile de vinete si le lasam 5 minute.
Pregatim 3 farfurii: una cu faina, una cu pesmet si una cu ouale batute impreuna cu laptele.
Trecem fiecare felie de vanata pe rand prin faina, ou si pesmet si prajim in ulei incins pe ambele parti.
Scoatem pe un prosop de hartie.
Servim cu legume de sezon.
O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !