Chiftele umplute cu oua de prepelita – delicioase!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru chiftele cu oua de prepelita:

Umplutura:

  • oua de prepelita

Invelisul:

  • 300 g carne tocata de pui sau porc
  • 1 cartof
  • patrunjel sau marar
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare
  • piper, boia dulce
  • pesmet
  • 1 ou de gaina sau 2-3 oua de prepelita
  • susan

Mod de preparare chiftele cu oua de prepelita:

Ouale de prepelita se fierb timp de 4 minute, se pun in apa rece 10-15 minute, apoi se curata de coaja.
Carnea tocata se amesteca cu cartoful ras si scurs bine de suc, usturoiul zdrobit, verdeata tocata marunt, sare, piper, boia dupa gust, ou si o lingura de pesmet sau mai mult, in cazul in care compozitia este inca moale.
Se formeaza chiftele rotunde din carne, iar la mijloc se pune cate un ou de prepelita fiert. Se trec prin pesmet amestecat cu susan, apoi se prajesc in ulei incins.
Se pot coace si la cuptor, timp de 30-35 minute, asezate intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

chiftele umplute cu oua de prepelita

Aceasta reteta a fost oferita de blogul truedelights.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele umplute cu oua de prepelita.

Retete culinare similare