Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru iahnie de fasole:
- 500 g fasole boabe cu bob mare
- 500 g carnat de casa (am folosit si subtire gen cabanos si mai gros)
- 3 morcovi potriviti
- 2 cepe
- putin ulei
- 5 foi de dafin
- sare, piper, pasta de boia de ardei dulce (din tub speciala pt mancarea de fasole)
- pasta de gogosari facuta in casa (in lipsa ei puteti pune un gogosar dat pe razatoare)
Mod de preparare iahnie de fasole:
Fasolea am pus-o la inmuiat-o in apa cu o seara inainte.
A doua zi am luat o cratita mai incapatoare am pus putin ulei si am calit cepele pret de cateva minute dupa care am adaugat morcovii taiati rondele. Am lasat si morcovii 2 minute dupa care am adaugat fasolea scursa de apa si am completat cu apa pana a acoperit-o. Am pus foile de dafin, sarea si putin piper si am lasat-o sa fiarba. Cam o ora cand am constatat ca e aproape gata. Carnatii i-am taiat rondele si i-am pus intr-o tigaie sa se prajeasca putin si sa lase uleiul acolo. Am scursc carnatii si i-am pus in oala peste fasole. Am mai lasat inca 10-15 minute sa fiarba si carnatul. Am mai condimentat cu pasta de ardei. Foile de dafin le-am scos afara din oala la sfarsit.
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor

Atat!! Super delicioasa. Noua ne-a placut.
Am servit-o alaturi de castraveti covasiti
O reteta propusa de blogul biancams76.blogspot.ro
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei