Dificultate: medie
Ingrediente si mod de preparare castrveti murati in sare:
Astfel se pun pe fundul borcanului frunze de visin (daca gasiti), cimbru, o frunza de telina, marar, cativa catei usturoi, morcovi taiati rondele, se aseaza castravetii + 1 ardei iute. Dupa primul rand se mai pune inca un rand de cimbru, telina, marar, ardei iute..... si iar se aranjeaza castravetii. Se mai pune printre foi de dafin, boabe de mustar, boabe piper.
Se pune o lingura de sare la litrul de borcan.(borcan de 8 l, punem 8 linguri sare neiodata)
Se pune apa sa clocoteasca si se toarna peste borcanul cu castraveti.
Se lasa asa pana a doua zi fara sa acoperim.
A doua zi se scurge apa, se clocoteste si se pune peste castraveti pana sus (se completeaza la nevoie).
Se pune putin conservant dupa care se pune capacul si se pune la rece.
O reteta oferita de blogul biancams76.blogspot.ro
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse