Iata o reteta de castraveti murati in care nu se pune otet.

Dificultate: medie

Ingrediente si mod de preparare castrveti murati in sare:

Astfel se pun pe fundul borcanului frunze de visin (daca gasiti), cimbru, o frunza de telina, marar, cativa catei usturoi, morcovi taiati rondele, se aseaza castravetii + 1 ardei iute. Dupa primul rand se mai pune inca un rand de cimbru, telina, marar, ardei iute..... si iar se aranjeaza castravetii. Se mai pune printre foi de dafin, boabe de mustar, boabe piper.

Se pune o lingura de sare la litrul de borcan.(borcan de 8 l, punem 8 linguri sare neiodata)

Se pune apa sa clocoteasca si se toarna peste borcanul cu castraveti.

Se lasa asa pana a doua zi fara sa acoperim.

A doua zi se scurge apa, se clocoteste si se pune peste castraveti pana sus (se completeaza la nevoie).

Se pune putin conservant dupa care se pune capacul si se pune la rece.

castraveti murati in sare

O reteta oferita de blogul biancams76.blogspot.ro

Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Castraveti murati in sare.