Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru zarzavat pentru ciorbe conservat:
- rosii
- ardei grasi si gogosari
- radacinoase( morcov, pastarnac,patrunjel, telina)
- frunze de patrunjel, leustean si un pic de frunze telina
- ulei, sare neiodata, aspirina
Cantitatile sunt la libera alegere
Mod de preparare zarzavat pentru ciorbe conservat:
Legumele se spala si se curata de coaja.
Se dau prin robot prin razatoare, prima data radacinoasele.
Apoi rosiile si ardeii se taie cuburi.
Se incalzeste o oala de tuci, si se pune ulei apoi puneti radacinoasele cu un pic de apa si lasati cam 20 min., pana se inmoaie putin.
Apoi puneti ardeii si rosiile si lasati ca sa scada un pic din zeama.
Adaugati sare, si lasati la fiert pana se inmoaie putin legumele, apoi opriti.
Puneti zarzavatul frunze taiat marunt si amestecati bine!
Puneti fierbinte in borcane, cu o aspirina, infiletati si dati la cuptor cam 20 min pentru sterilizare.
O sa va placa reteta, pentru ca o sa puteti folosi zarzavatul la orice mancare doriti, fara ai schimba gustul
mancarii !!!
Sa va fie de folos!!
Aceasta reteta v-a fost oferita de blogul culinarecufeteistete.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară