Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru bruschete cu sos de usturoi si branza de capra:
- 6 felii de bagheta
- 1 capatana de usturoi
- cateva felii de proscuitto
- 100 g branza de capra
- salata verde
- 2-3 linguri ulei de masline
Mod de preparare bruschete cu sos de usturoi si branza de capra:
Punem capatana de usturoi, intreaga, la cuptorul dat la minim si o lasam sa se coaca aproximativ o ora. Asteptam sa se raceasca si scoatem cateii de usturoi intr-un bol. Pasam cu furculita si amestecam cu uleiul de masline.
Ungem feliile bagheta cu sosul, deasupra asezam feliile de branza de capra si asezam intr-o tava. Coacem aproximativ 10 - 15 minute la cuptor, la 170 de grade, apoi pornim grillul si rumenim 2-3 minute, pentru a prinde o culoare frumoasa.
Cand se racoresc putin, asezam peste bucatile de paine cu branza fasii de prosciutto si salata verde, iar gustarea este gata :)
O reteta recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?