Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru buseuri cu carne:
- 1 pachet foietaj
- 800 g carne tocata amestec(porc-vita)
- 1 ceapa
- 1 ou mare
- 2 galbenusuri
- marar(optional)
- sare si piper
- seminte de susan
Mod de preparare buseuri cu carne:
Calim ceapa in putin ulei, adaugam carnea si amestecam bine pana este patrunsa. Nu mai adaugati ulei pentru ca o sa-si lase carnea grasime.
Asezonam cu sare si piper. Mararul il tocati marunt si-l adaugati peste compozitia de carne.
Dam la o parte de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si amestecam.
Foaia de aluat se imparte in 3 bucati, pe lung, si in centrul fiecarei fasii, de sus pana jos, punem carne. Se formeaza un cilindru iar imbinarea foietajului o lipim cu galbenus batut.
Taiem cilindrul in bucati, pe care le ungem tot cu galbenus.
Presaram cu seminte de susan.
Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.
Sunt atat de buneeee !:)
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024