Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru buseuri cu carne:
- 1 pachet foietaj
- 800 g carne tocata amestec(porc-vita)
- 1 ceapa
- 1 ou mare
- 2 galbenusuri
- marar(optional)
- sare si piper
- seminte de susan
Mod de preparare buseuri cu carne:
Calim ceapa in putin ulei, adaugam carnea si amestecam bine pana este patrunsa. Nu mai adaugati ulei pentru ca o sa-si lase carnea grasime.
Asezonam cu sare si piper. Mararul il tocati marunt si-l adaugati peste compozitia de carne.
Dam la o parte de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si amestecam.
Foaia de aluat se imparte in 3 bucati, pe lung, si in centrul fiecarei fasii, de sus pana jos, punem carne. Se formeaza un cilindru iar imbinarea foietajului o lipim cu galbenus batut.
Taiem cilindrul in bucati, pe care le ungem tot cu galbenus.
Presaram cu seminte de susan.
Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.
Sunt atat de buneeee !:)
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară