Timp de preparare: 1 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru buseuri cu carne:
- 1 pachet foietaj
- 800 g carne tocata amestec(porc-vita)
- 1 ceapa
- 1 ou mare
- 2 galbenusuri
- marar(optional)
- sare si piper
- seminte de susan
Mod de preparare buseuri cu carne:
Calim ceapa in putin ulei, adaugam carnea si amestecam bine pana este patrunsa. Nu mai adaugati ulei pentru ca o sa-si lase carnea grasime.
Asezonam cu sare si piper. Mararul il tocati marunt si-l adaugati peste compozitia de carne.
Dam la o parte de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si amestecam.
Foaia de aluat se imparte in 3 bucati, pe lung, si in centrul fiecarei fasii, de sus pana jos, punem carne. Se formeaza un cilindru iar imbinarea foietajului o lipim cu galbenus batut.
Taiem cilindrul in bucati, pe care le ungem tot cu galbenus.
Presaram cu seminte de susan.
Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.
Sunt atat de buneeee !:)
O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei