Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pulpa de porc la gratar cu sos de mustar:
Pentru friptura avem nevoie de:
- 600 gr pulpa de porc
- 6 linguri ulei
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 lingurita boia de ardei iute
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper
- oregano
- maghiran
Pentru sos:
- 1capatana mica de usturoi
- sare
- 3 lingurite de ulei
- 3 lingurite de mustar
Mod de preparare pulpa de porc la gratar cu sos de mustar:
Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor. Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus. Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore. Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.Pregatim sosul de mustar: pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei. Adaugam la final mustarul si amestecam. Simplu si gustos.
Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.
Aceasta reteta v-a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor