Tare imi mai plac aceste omlete/frittata - sunt colorate, versatile, lasa loc imaginatiei si se pot taia feliute, cubulete, cerculete etc si arata incredibil de bine! ;)

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru omleta cu zucchini, sparanghel si ardei:

  • 5 oua
  • un buchetel de sparanghel
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica
  • 1 zucchini mic
  • 100 ml lapte
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • putina apa

Mod de preparare omleta zucchini, sparanghel si ardei:

Se pun legumele intr-o tigaie cu un deget de apa. Se pun legumele in apa - ceapa si ardeiul tocate, zucchini taiat feliute si sparanghelul lasa intreg.
Se acopera si se lasa sa fiarba pana da in clocot. Se strecoara si se aseaza intr-un vas termorezistent.
Se bat ouale cu lapte, condimente si verdeata si se toarna peste legume.

Se pune vasul la cuptor pentru 20-30 de minute sau pana s-a rumenit si inchegat mijlocul.

Noi l-am servit cu ketchup facut in casa.

omleta cu zucchini, sparanghel si ardei

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Omleta cu zucchini, sparanghel si ardei.