Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sos tsatsiki:
- 500 g iaurt gras
- 2 castraveti verzi potriviti
- marar verde tocat marunt
- pasta de usturoi
- ulei de masline
- zeama de lamaie
- 1/2 lingurita chimen macinat (tura asta am uitat pur si simplu sa pun dar eu una sunt fan chimen)
- sare
- piper
Mod de preparare sos tsatsiki:
Decojim castravetii, ii taiem pe jumatate si ii scobim de seminte (cu o lingurita merge cel mai bine).
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Feliem castravetii, in reteta clasica se dau pe razatoare, eu am preferat de data asta doar sa-i feliez subtire. Ii saram si ii lasam nitel sa lase apa, cam un sfert de ora. Inainte de a-I folosi, ii mai scurgem o data – altfel sosul devine cam….apos.
Amestecam castravetii cu putin ulei, adaugam iaurtul, pasta de usturoi, mararul, sarea, piperul, chimenul si zeama de lamaie.
Chiftelute de legume | Retete de diversificare

Omogenizam sarguincios si dam sosul nitel la frigider. Racoritor si hranitor!
Pe blogul casutalaurei.blogspot.ro veti gasi o multime de alte retete interesante.
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie