De cum a dat frigul, in familia noastra a inceput moda sandwich-urilor calde. Sunt perfecte pentru micul dejun pentru ca se prepara repede, sunt foarte gustoase si satioase. Acesta este cel mai simplu si banal

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sandwich cald de toamna:

  • felii de paine alba (o felie per portie)
  • felii sunca (o felie per portie)
  • cascaval sau mozzarella (circa 30 – 40 grame per portie)
  • rosii
  • ardei gras
  • ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
  • sare
  • piper

Mod de preparare sandwich cald de toamna:

Incingem cuptorul la 200 grade C.
Spala si curatam legumele, le feliem. Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.

Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute. Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim. Miam, miam, pofta buna!

sandwich cald de toamna

Mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sandwich cald de toamna.