Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sandwich cald de toamna:
- felii de paine alba (o felie per portie)
- felii sunca (o felie per portie)
- cascaval sau mozzarella (circa 30 – 40 grame per portie)
- rosii
- ardei gras
- ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
- sare
- piper
Mod de preparare sandwich cald de toamna:
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Spala si curatam legumele, le feliem. Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.
Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute. Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim. Miam, miam, pofta buna!
Mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com/
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”