Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sandwich cald de toamna:
- felii de paine alba (o felie per portie)
- felii sunca (o felie per portie)
- cascaval sau mozzarella (circa 30 – 40 grame per portie)
- rosii
- ardei gras
- ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
- sare
- piper
Mod de preparare sandwich cald de toamna:
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Spala si curatam legumele, le feliem. Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.
Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute. Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim. Miam, miam, pofta buna!
Mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară