Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sandwich cald de toamna:
- felii de paine alba (o felie per portie)
- felii sunca (o felie per portie)
- cascaval sau mozzarella (circa 30 – 40 grame per portie)
- rosii
- ardei gras
- ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
- sare
- piper
Mod de preparare sandwich cald de toamna:
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Spala si curatam legumele, le feliem. Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.
Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute. Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim. Miam, miam, pofta buna!
Mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!