Supa vegetariana de conopida

12:09, 26 Septembrie 2012 publicat în Retete culinare12 share-uri

O supa hranitoare si foarte gustoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa vegetariana de conopida:

  • 1 conopida mijlocie
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1/4 telina
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei (de preferinta rosu)
  • 1 lingura de vegeta (de preferinta ar fi cea produsa in casa)
  • putina sare de mare (dupa gust)
  • verdeata: frunze de telina, patrunjel si putin marar
  • zeama de limeta sau bors (dupa preferinta)

Mod de preparare supa vegetariana de conopida:

1. Curata si spala toate legumele; taie morcovii si pastarnacul rondele, razuieste telina, taie cartofii cuburi potrivit de mari; taie ardeiul cuburi mici, fa la fel si cu ceapa; pune legumele in oala cu o lingura-doua de ulei de masline si cateva linguri de apa si lasa sa se caleasca astfel pana cand ceapa devine sticloasa;
2. adauga apa fierbinte peste legume si fierbe la foc potrivit pentru apr,ox. 20 de minute, pana cand legumele s-au fiert; adauga usturoiul zdrobit cu dosul cutitului si mai lasa supa sa dea un clocot;
3. la final, opreste focul si adauga vegeta, sarea (dupa gust) si zeama de limeta ori borsul (personal am preferat limeta pentru aroma ei mai bogata si mai rafinata) si verdeata.

Citeste si:
Herbalife Nutrition lansează primul Shake Gourmet în Europa & Africa
Herbalife Nutrition lansează...

O reteta propusa de blogul http://klausburger.blogspot.ro

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri